Vergaderruimte Denbosch

Richt je ideale thuiskantoor in: enkele designtips

Geplaatst op

Het is bekend dat thuiswerken productiever en relaxter is dan werken op de werkvloer. Binnen een bedrijf is het toch een stuk rumoeriger. Vaak zit de bureaustoel wel een stuk lekkerder op je werkplek. We zien nog vaak dat mensen geen goed thuiskantoor hebben. Dit is dan verre van ideaal. In deze blog geven we je een aantal tips waarmee jij lekker aan de slag kunt om je ideale thuiskantoor in te richten. Ontdek de verschillende mogelijkheden vanuit je luie stoel en doe er je voordeel mee.

 Sneller en gemakkelijker

Je kunt al een boel stress ervaren voordat je op je werk aankomt. En dan moet je nog beginnen met werken. De druk van mensen die bij je bureau komen om allerlei vragen te stellen die je niet 1,2,3 kunt beantwoorden, omdat je met je hoofd bij een ander vraagstuk zit. Dit is een van de meest grote ergernissen in het moderne werkende leven. Natuurlijk is er voor elk probleem een oplossing. Deze komt in de vorm van het thuiskantoor. Het is niet voor niets dat het thuiskantoor in het leven geroepen is, omdat je simpelweg veel sneller en efficiënter kunt werken vanuit huis. Het is de toekomst vanwege het fileprobleem en biedt een uitkomst uit de hectiek van de ochtendspits. Onderzoek wijst ook uit dat thuiswerken een goed idee is en dat de werkgever en werknemer er van profiteren.

Goede werkplek

Waar gewerkt wordt, is een gedegen bureaustoel nodig. En deze komt niet alleen, maar met een complete inrichting voor het thuiskantoor. Een plek waar je een emulatie vindt van de werkplek op de zaak. Je zult professionele criteria voor de werkplek na moeten streven om je werk goed te kunnen doen. RSI voorkomen is een noodzaak, dat doe je met een bureau en een goede bureaustoel. Stel ze goed af op elkaar en geniet van een gezonde werkomgeving.

Zuurstof

De vuren van de arbeid zullen alleen goed branden wanneer er voldoende zuurstof in je thuiskantoor aanwezig is. Zet planten in je kantoor en zorg voor een goede ventilatie. Je kunt ramen openzetten, roosters met filters installeren of een luchtzuivermachine aanschaffen. Wanneer de zuurstof goed is zul je tot je beste werk komen.

Multifunctioneel

Heb je geen grote woning maar wil je wel je thuiskantoor inrichten, kies dan voor multifunctioneel design. Een tafel kan ook rustig als bureau gebruikt worden en andersom. Door meubels te kiezen die verstelbaar zijn, of inklapbaar, zul je veel ruimte besparen. Wat overdag een werkruimte is, kan in de avond een relaxte woonkamer zijn. Realiseer opbergkasten en verstelbare tafels en je hebt een ideale woon-werkruimte tot je beschikking. En een bureaustoel kan natuurlijk prima als vrijetijdsstoel dienst doen.

Wat is het voordeel van thuiswerken?

Er zijn enkele punten die thuiswerken voordelig maken:

  • Je werk is sneller af
  • Thuiswerk heeft doorgaans een hogere kwaliteit
  • Je hoeft niet in de file te staan op weg naar je huis
  • Minder uitstoot van uitlaatgassen
  • Het is gemakkelijker om je te concentreren op je werk

Conclusie

Thuiswerken is gemakkelijk en efficiënt. In de toekomst zullen we meer en meer thuiswerken. Daarom is het belangrijk om een thuiskantoor te hebben waarin je lekker kunt werken. Met alleen een goede bureaustoel en een bureau ben je er nog niet helemaal. Kies ook voor goede ventilatie, planten en multifunctioneel meubilair wanneer je een klein huis hebt.

Meer ontdekken

Wil je meer weten over de relevantie van de zakenbeurs anno 2019? Dan is de blog over de Beurswand helemaal relevant voor jou. Lees over de voordelen van een ERP-systeem voor je bedrijf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag me je door wat je allemaal kunt doen op zakelijk gebied om er meer uit te halen.

Contactgegevens

Via info @ vergaderruimtedenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden