Vergaderruimte Denbosch

Welke vloer past in mijn vergaderruimte?

Geplaatst op

Bij het inrichten van een vergaderruimte moet je met verschillende zaken rekening houden. Een saaie en lege vergaderruimte kan de nodige creativiteit belemmeren. Het is dus van belang dat je je ruimte zo inricht dat inspiratie oproept. Maak de ruimte zo comfortabel mogelijk en zorg voor wat sfeer door het gebruik van leuke kleuren.

Het belang van de vloer bij een vergaderruimte

Bij het inrichten van de vergaderruimte, speelt de vloer ook een rol. Een betonlook vloer heeft een moderne en strakke uitstraling. Perfect voor een vergaderruimte. De betonlook vloer wordt gemaakt door het vermengen van twee soorten kleuren van gietvloeren. Hierbij kun je kiezen welke gietvloer jouw voorkeur heeft. Voor een vergaderruimte raden wij een PU gietvloer aan.

PU gietvloer

De PU gietvloer, ook wel gekend als de polyurethaan gietvloer, is een zachte en flexibele gietvloer. De vloer is aangenaam om over te wandelen en perfect te combineren met vloerverwarming. Daarbij is de vloer heel gemakkelijk in onderhoud en waterdicht.

Gietvloeren hebben geen naden, groeven of scheuren. Met als gevolg dat er zich nergens vuil kan ophopen en esthetisch laat dit de ruimte groter tonen. Het is mogelijk om deze vloer in heel je bedrijf te leggen aangezien de vloer ook geschikt is voor in vochtige ruimtes.

De betonlook vloer heeft meer voordelen dan een echte betonvloer. Een echte betonvloer kun je niet combineren met vloerverwarming, is niet waterdicht en kan na verloop van tijd gaan scheuren. Een betonlook vloer laten leggen is dus zeker een goede keuze!

De prijs

Het is lastig om één prijs te plakken op gietvloeren. Dit is omdat de prijs wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Zo bepaalt de kleur, afwerking en totale oppervlakte die je laat aanleggen de prijs. Algemeen geldt de regel dat je minder per vierkante meter betaald wanneer je een grote oppervlakte laat aanleggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag me je door wat je allemaal kunt doen op zakelijk gebied om er meer uit te halen.

Contactgegevens

Via info @ vergaderruimtedenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden