Vergaderruimte Denbosch

Tip: gezonde snacks op het werk

Geplaatst op

Tijdens het werk is het belangrijk om je optimaal te kunnen concentreren. Juiste voeding door middel van een tussendoortje of snack draagt hier zeker aan bij. Natuurlijk is het wel eens lekker om te kunnen genieten van een broodje met vlees, een visje of wat snacks van de lokale loempiakraam. De laatste tijd zien we alleen steeds meer gezonde snacks op de werkvloer. Dit is dan ook de trend voor nu en in deze blog vertellen we je er meer over.

Gezonde voeding op de werkvloer

Steeds meer mensen zijn bezig met hun lichaamsgewicht en zijn zich bewust van het belang om gezond te eten. Niet alleen voor je gewicht, maar ook voor je algehele gezondheid is het belangrijk om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen. Daarmee zeggen we niet dat het verboden is om een patatje saté of andere snack te nemen, maar wel is het belangrijk om dit zo eens in de aantal weken te doen en zeker niet meerdere keren per week. Geheel in deze trend past het dan ook dat medewerkers binnen bedrijven zelf steeds meer gezonde voeding meenemen naar het werk.

Voorbeelden van gezonde snacks

Hieronder een aantal voorbeelden van gezonde snacks die eenvoudig te nuttigen zijn tijdens het werken:

  • Mandarijnen en sinaasappels
  • Blauwe bessen
  • Gedroogde mango
  • Worteltjes
  • Druiven
  • Pistachenootjes
  • Ongezouten noten
  • Rijstwafels met pindakaas
  • Chocolade rijstwafels
  • Gekookt eitje

De bovenstaande snacks bevatten veel voedingswaarden die je energie geven en dagelijks binnen moet krijgen. Daarnaast zijn de meeste tussendoortjes die hierboven genoemd worden ook snel en makkelijk te nuttigen tijdens of tussen het werk door.

Cateraar met gezonde snacks

Er zijn in Nederland ook een aantal professionele cateraars die medewerkers van bedrijven voorzien van gezonde tussendoortjes. Zo heeft Catering & Partyservice specialist Onder de Luifel uit Leeuwarden ervaring met het maken en leveren van verschillende gezonde snacks. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de heerlijke fruitsalades met allerlei soorten fruit. Bij de fruitsalade zit ook nog een healthy energyshot met daarin spinazie, broccoli, appel en pastinaak. Zo blijven medewerkers gezond en krijgen ze ook nog eens een boost aan energie!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag me je door wat je allemaal kunt doen op zakelijk gebied om er meer uit te halen.

Contactgegevens

Via info @ vergaderruimtedenbosch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden